#Anniversary


Vijf jaar in team Key Control Dashboard: “Voorlopig zie ik mezelf nog wel bij deze club”

Vijf jaar in team Key Control Dashboard: “Voorlopig zie ik mezelf nog wel bij deze club”

“Toen ik startte bij het team Key Control Dashboard waren we maar met een klein clubje. Als je ziet waar we nu staan, dan maakt me dat heel trots. Succes maken bij de klant, daar zijn we goed in.” Reind van Olst vertelt over zijn eerste vijf jaar bij het team Key Control Dashboard en over zijn passies naast zijn werk.

Gevoel van vrijheid

Gisterochtend zat Reind al om 6 uur op zijn mountainbike richting de bossen. Minstens twee keer per week stapt hij op de fiets. Voor hem is dat de ultieme ontspanning buiten het werk. “Terwijl je een mooie route fietst met van die scherpe bochten erin, kom je op prachtige plekken in de natuur. Zo ’s ochtends vroeg zie je hoe alles ontwaakt, heerlijk. Op de speciale MTB-paden kun je lekker hard gaan. Dat geeft een gevoel van vrijheid.”

Verbeteren

Die vrijheid ervaart Reind ook bij Yellowtail. ‘Toen ik solliciteerde als marketeer bij team Key Control Dashboard merkte ik dat ik de sfeer heel leuk vond. Ik kreeg er energie van – en nog steeds! We denken hier in mogelijkheden: hoe kunnen we succes maken bij de klant? Iedereen voelt de vrijheid en het vertrouwen om daar input voor te leveren en om zichzelf en onze klanten telkens te verbeteren.”

Customer Success Manager

Reind zag van dichtbij hoe het team zich ontwikkelde: “In het begin deden we alles met een kleine club. In de afgelopen vijf jaar is er veel gebeurd: we kregen een diverser klantenbestand, Conclusion werd ons moederbedrijf en inmiddels telt ons team meer dan twintig mensen. Dat maakt me heel trots. Zelf groeide ik van marketeer en business development manager naar Customer Success Manager. Die titel past ook echt bij waar we als team voor staan: het succes van onze klanten.”

‘Zij weten hoe het zit’

“Ik geef veel demo’s van ons product door het hele land. Daarmee laat ik zien hoe goed het Key Control Dashboard voor organisaties werkt. Naast het behoud van goede relaties met klanten en de commerciële aspecten van dit werk, vind ik ook de inhoud interessant. Daar wil ik graag nog meer induiken en op die manier alle technische ins and outs van Key Control Dashboard onder de knie te krijgen. Dan kan ik een nog betere match maken met onze klanten. Ik wil dat iemand na een gesprek denkt: zij weten hoe het zit. Dan ontstaat er vertrouwen.”

Vrachtwagenchauffeur

Dat Reind veel kilometers maakt, vindt hij niet erg. Hij is een echte fan van auto’s en houdt ervan om achter het stuur te zitten. “Ik zit graag op de weg. Diep in mijn hart had ik ook wel vrachtwagenchauffeur willen worden. Rijden op zo’n grote vrachtauto lijkt me heel gaaf. Aan de andere kant denk ik dat ik het nog geen drie weken vol zou houden, zo alleen in de cabine de hele dag. Daarvoor ben ik te graag onder de mensen.”

De komende vijf jaar

Zelfs na vijf jaar ziet Reind geen enkele aanleiding om buiten het bedrijf te gaan kijken. “Ik kan hier nog verder groeien en mezelf ontwikkelen. Ik wil bijvoorbeeld de demo’s nog beter gaan inrichten. En ik heb een manier ontwikkeld om offertes te maken die werkt als een soort app – mijn eerste baan was bij een appbouwer en de affiniteit met apps is altijd een beetje blijven hangen. Daarnaast heb ik het erg naar mijn zin met de mensen van Yellowtail. De hackaton die we laatst gedaan hebben met alle collega’s vond ik geweldig. Zo mooi om te zien wat daar allemaal uitkomt! Voorlopig zie ik mezelf nog wel bij deze club.”

More news