#Career


5 redenen waarom juniors voor Yellowtail Conclusion kiezen

5 redenen waarom juniors voor Yellowtail kiezen

Het aantrekkelijke van Yellowtail Conclusion zit in onze bedrijfscultuur.  Onze recruiters Liane en Neil praten hier dagelijks over met jong talent: wat zijn hun drijfveren en hoe komen hun ambities tot bloei binnen Yellowtail Conclusion? Dat levert telkens weer interessante bevindingen op. Bekijk hieronder de vijf belangrijkste redenen waarom juniors zich aangetrokken voelen tot de cultuur van Yellowtail Conclusion, volgens onze recruiters!

  1. Je wordt gewaardeerd om wat je kunt én om wie je bent

Bij Yellowtail Conclusion werken mensen die behoorlijk wat in hun mars hebben. Dat werkt heel inspirerend! Om iedereen het beste uit zichzelf te laten halen, kijken we graag naar het geheel: naar wat je kunt én wie je bent. We zien en waarderen jou als mens, als collega. Dat betekent dat je bij ons in een veilige omgeving jezelf kunt zijn.

  1. Je krijgt ‘the bigger picture’

Die waardering voel je ook in projecten, want je wordt als junior serieus genomen. Ook daar kijken we graag naar het geheel: je werkt aan jouw onderdeel van een project én we betrekken je bij het hele project. Zo krijg je ook altijd ‘the bigger picture’. Dan weet je waar je het allemaal voor doet en waar voor jou kansen en groei zitten.

  1. Je doet mooie dingen waar je in kunt groeien

Al die Yellowtailers hebben één ding met elkaar gemeen en dat is ambitie. We willen allemaal mooie dingen doen in ons werk en daarin ook met elkaar groeien. Groeien als professional en groeien als mens. En dat kan hard gaan. Want Yellowtail Conclusion kent geen vastomlijnde carrièrepaden. Na je afstuderen in vijf jaar teamlead worden? Het kan en het gebeurt. Maar het hoeft natuurlijk niet, je ontwikkelt je in het tempo dat bij jou past. Het belangrijkste is dat je op de juiste plek zit, op de plek waar jij het lekkerste werkt en waar je samen met je collega’s invulling kunt geven aan al die ambitie. De dingen mét elkaar doen, dat maakt ons sterk.

  1. Bij Yellowtail Conclusion is het lekker werken…

De ingrediënten voor lekker werken zijn bij ons: vrijheid, verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid. Jij weet het beste wat dat voor jou betekent. Daarom maak je in het begin een sprong in het diepe om te ontdekken wat voor jou goed werkt in je werk. En ja, dat is best een uitdaging. Maar geen nood: we vertellen er ook bij hoe je ‘uit het water komt’ als dat nodig is. Bij Yellowtail Conclusion is de hulp van je collega’s namelijk altijd dichtbij. We doen de dingen graag samen.

  1. én lekker leven

Hoe zorg je ervoor dat je niet altijd ‘aan’ staat? (Want dat is helemaal niet nodig.) Hoe blijf je mentaal gezond? Ook daar helpen we je bij. Ga jij bijvoorbeeld graag een rondje hardlopen ’s middags, omdat je daarna meer focus hebt? Dan moet je dat vooral doen. Wil je een keer met een coach sparren over time management? Ook dat kan. Hiervoor maken we onder andere gebruik van OpenUp. Van het maken van een testje, artikelen lezen, een webinar volgen, een video kijken of praten of chatten met een psycholoog of lifestyle-expert, in OpenUp vind je alles wat je nodig hebt om je beter te gaan voelen en om je goed te blijven voelen. Zo hou je je werk en je ambitie goed in balans met je leven naast je werk. En dat doen we samen.

Ervaar het zelf!

Als recruiters zijn we natuurlijk enorm trots op deze redenen. Maar belangrijker is: wat vind jij? Bij Yellowtail Conclusion houden we van open en eerlijk: what you see is what you get. Dus bekijk de vacatures op onze website of liever nog: kom eens langs om kennis te maken. Dan ontdek je gauw genoeg of Yellowtail Conclusion ook bij jou past!

More news