Op dinsdag 1 augustus vond de eerste editie van de maandelijks terugkerende kennis-deel-sessies plaats. In deze interne sessies zetten onze consultants elke keer een onderwerp, project of fase in een project centraal.

 

In de eerste editie vertelden consultants Daniël Rogulic en Marijn de Granada inhoudelijk over een hypotheekproject. Het ging voornamelijk over de projectdynamiek, projectaanpak en de ‘lessons learned’. Vooral de reacties van de aanwezige consultants, met elk een eigen projectachtergrond en ervaringen, zorgden voor een waardevol gesprek. Deze sessies zijn voor alle Yellowtailers toegankelijk.

KPI-workshop

Het initiatief voor deze kennis-deel-sessies is ontstaan uit de zogenaamde KPI-workshop. Hieruit kwam naar voren dat de behoefte bestond om een platform te creëeren waarin (project)ervaringen worden gedeeld. Tijdens de projecten lukt dat vaak niet, omdat consultants op locatie bij klant zitten. Op initiatief van Jasmin Grzybeck en Raymond Sonneveld is deze maandelijks terugkerende sessie opgezet. De onderwerpen die worden behandeld worden ingebracht door de consultants zelf.